Testimonials

Wietske Pietersma

Directeur, Masters In Communication, Creation & Sign


"Geweldige tool om grip op je organisatie te krijgen. Helder, duidelijk en eindelijk handvatten waar te beginnen om te veranderen of bij te sturen!"

Roel Chapel

Projectleider, DAR Bouwadvies


"Een echte eye-opener. Mooi om te zien dat door de MRI duidelijk wordt waar de kansen binnen je bedrijf liggen."

Peter Deege

DGA, Drechtsteden Accountants & Adviseurs


"De Business Value MRI is een absolute aanrader! De unieke manier van het integraal analyseren heeft ons nieuw en concreet inzicht gegeven waar en hoe wij direct onze organisatie kunnen versterken en commercieel slim kunnen groeien."

Marc Bos

Directeur, We Develop Remotely


"De Business Value MRI heeft ons bedrijf fantastisch inzicht en concrete handvatten gegeven voor de verdere professionalisering en groei van marketing en digitalisering"

David Roeloefs

DGA, DAR Bouwadvies


"Het heeft ons aantoonbaar verder geholpen en inzichtelijk gemaakt waar de groei kansen liggen. De Value MRI scan geeft ons een goed beeld van de actuele stand van zaken. Daarnaast geeft de scan een duidelijk beeld in het verbeterpotentieel en de valkuilen van onze organisatie."

Consultants gezocht!

BrickbyBrick is op zoek naar consultants die onze MKB+ klanten kunnen begeleiden in groei- en professionaliseringstrajecten.  We zoeken díe consultants die naast een brede kijk op organisatieperformance-verbetering ervaring hebben op de deelgebieden HRM, Digitalisering of Commercie.

Zelfstandig blijven onder de voordelen van een paraplu? Bel 0653360466, mail anoukbenner@brick-by-brick.nl of app ons!

Meer info