Over ons

Combineren van denken en doen en de drive om écht resultaten te willen boeken. Dat is wat ons bindt en sterk maakt. Daarnaast het gezamenlijke geloof dat je gecoördineerd experts moet inschakelen voor de ‘next step’ van organisaties in plaats van adviseurs die geloven overal verstand te hebben. Getting the best out of it!

Resultaatgericht, creatief en gestructureerd is voor ons beiden van toepassing. Plaats daarbij het scherpe, vrouwelijke oog van Anouk, haar doortastendheid en recht door zee mentaliteit. Aangevuld met Paul zijn ‘to the point’ analytisch vermogen, brede organisatorische kennis en zijn positieve energie. Samen vormen zij het complementaire duo dat aan de basis staat van BrickbyBrick. Gedreven vanuit dezelfde passie om organisaties efficiënter, professioneler, aantrekkelijker en winstgevender te maken.
 
De consultants van BrickbyBrick kenmerken zich door hun hands-on mentaliteit en hun focus op resultaat. Zij zijn daarnaast zeer goed in staat de juiste experts op het juiste moment in te schakelen om zo het gewenste resultaat te bereiken. Als klant heb je bij BrickbyBrick één aanspreekpunt, die samen met jouw organisatie het traject ingaat om de maximale potentie uit je organisatie te halen.

De samenwerkingspartners van BrickbyBrick zijn stuk voor stuk groeiende, wendbare en in de markt vooroplopende partijen met een eigen specialisatie en een bewezen trackrecord.

Kortom, onze bundeling van krachten van professionals in combinatie met onze revolutionaire analyse tooling gaat ook zorgen voor jouw ‘next step’ als organisatie.

Maak kennis met ons team!

 

Anouk Benner

Founder BrickbyBrick

06-53 36 04 66


Paul Hoogerhuis

Founder BrickbyBrick

06-11 33 54 10


Werner Klingler

Consultant

06-46 33 36 66


Leon Jansen

Consultant

06-11 33 55 98


Richard van Alphen

Consultant

06-26 36 45 63De ‘next step’ begint hier!


Je onbenut potentieel laten liggen in je bedrijf? Dat wil toch niemand? Vraag vrijblijvend een gesprek aan en wij vertellen je graag hoe je de ‘next step’ met je bedrijf kunt maken.
 

Consultants gezocht!

BrickbyBrick is op zoek naar consultants die onze MKB+ klanten kunnen begeleiden in groei- en professionaliseringstrajecten.  We zoeken díe consultants die naast een brede kijk op organisatieperformance-verbetering ervaring hebben op de deelgebieden HRM, Digitalisering of Commercie.

Zelfstandig blijven onder de voordelen van een paraplu? Bel 0653360466, mail anoukbenner@brick-by-brick.nl of app ons!

Meer info